0318 - 515 359  |    info@digidenture.nl  |    Login/registreer

Techniekruimte


Digitalisering heeft onbegrensde mogelijkheden op het gebied van kwaliteit, voorspelbaarheid en kostenefficiency. Wereldwijd zijn er worden er continue nieuwe toepassingen ontwikkeld op het gebied van tandtechniek en de digitale workflow. Digidenture heeft al meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van digitalisering en heeft een eigen frees- en printcentrum, plus een Research & Development afdeling. Het machinepark en software portfolio bevat het gehele assortiment van Blijdent BV en meer. Hierdoor kunnen wij een maximale ondersteuning bieden van onze gebruikers van CAD/CAM-apparatuur en -materialen.


Datron

Digidenture is voor het frezen van de steggen ingestapt met de Datron D5 LS. Deze freesmachine is eenvoudig te bedienen doordat er gebruik gemaakt is van aansturing door een iPad app. Digidenture heeft ontzettend veel geleerd van deze machine. Naast het frezen van een werkstuk komt er nog namelijk veel meer bij kijken. Een voorbeeld hiervan is: hoe positioneer je een steg in de titanium schijf voor het frezen, onderhoud van de machine en natuurlijk ook de beperkingen van de machine. Er kwam steeds meer freeswerk binnen en daarom is er na 2,5 jaar nog een machine bijgekomen. 

 


Willemin Macodel 308B 


In 2016 is ons freescentrum uitgebreid met de Willemin Macodel 308B. Deze Zwitserse freesmachine is een flinke stap vooruit, zeker in freescapaciteit. Dit komt grotendeels doordat dit een industriële freesmachine is waarbij gebruik is gemaakt van zwaardere onderdelen zodat de freestijd per steg drastisch omlaag kan. Ook worden de steggen tijdens het frezen gekoeld met een stoom aan snijolie. Hierdoor gaan de frezen langer mee en kan er sneller gefreesd worden.

 

 

 


Medit scanner Identica T500

De Medit Identica T500 is de snelste scanner in de dentale markt. Een volledige tandenboog wordt gescand in slechts 12 seconden en 18 stopmodellen in 19 seconden. De scanner heeft 2 x 2.0 MP camera's met Blue Led Technologie. De nauwkeurigheid is 7 μm. Hierdoor is de scanner uitermate geschikt voor precies implantaatwerk. Het is uitgevoerd met een flexibele Multi-die optie en kan 3-assig scannen. Vanzelfspreken kan deze scanner afdrukken scannen en kleuren herkennen.


Roland Freesmachine DWX-52DC

 

De Roland DWX-52DC is geschikt voor vele materialen, o.a. Zirconium, Was, PMMA, Peek, etc. Het heeft een blankwisselaar voor 6 blanks en een magazijn van 15 tools. Het bedieningspaneel is zeer gebruiksvriendelijk. PMMA kan droog worden gefreesd door de geïntegreerde ionisator, interne stofafzuiging en automatische luchtregelaar. Toepassingen: splints, basisplaten, bruggen, kronen etc.
​        

 


Formlab 2 3D-printer
Geavanceerde 3D-desktopprinter, geschikt voor het nauwkeurig printen van zowel grote objecten als details. Voorzien van een automatische wisser die na elke laag het vloeistofvat schoonveegt zodat restjes uitgeharde kunststof geen kans krijgen om te hechten. Perfect voor het printen van onder andere modellen, boormallen en splints. Automatische wisser van het vloeistofvat voorkomt hechting van kunststofresten

  • Automatisch cartridgevulsysteem
  • Vloeistof kan in de cartridge zowel binnen de machine als erbuiten bewaard worden
  • Geschikt voor het printen van biocompatibele kunststoffen voor langdurig gebruik in de mond
  • Geïntegreerde workflow voor 3D-geprinte protheses (software en kunststof zijn continu in ontwikkeling)

 

 

​     


 

 

Op werkdagen kunt u van 08:30 tot 17:00 uur bij ons terecht voor vragen en ondersteuning. Wij kunnen op afstand inloggen om te helpen bij een ontwerp. Zo komt uw digitale workflow niet stil te liggen.

 

 

 

Digidenture voordelen

  • U betaalt bij ons geen btw of verzendkosten
  • Snelle levering. Onze standaard workflow is slechts vijf werkdagen
  • Aanleveren van zowel model, scan als ontwerp mogelijk
  • Digitaal ontwerp ter goedkeuring
  • Eenvoudig uploaden van scan- en ontwerpdata
  • Gratis verzending met Aalberts of GLS

Digidenture is continu in ontwikkeling. Wekelijks worden de mogelijkheden uitgebreid. Voor vragen kunt u ons bereiken op 0318 - 515 359

Copyright by Digidenture | Created by